Proizvodi


Download PDF

1

Klasični Safe Cover

   
Namenjen je vsem pločevinkam (0,33l, 0,5l) z napitki, pa naj si gre za gazirane pijače, sokove ali pivo. Zaradi majhnih dimenzij je izredno priročen za nošenje, z enostavnim nameščanjem na odprto pločevinko, pa je poleg priročnosti tudi izredno uporaben in priljubljen pri vseh uporabnikih pijač v pločevinkah. Prihaja v 5 različnih barvnih kombinacijah. Omogoča higiensko pitje neposredno iz pločevinke, zagotavlja varnost pred vstopom tujkov v odrto pločevinko (čebele, ose, muhe,…), prav tako pa s svojimi barvami nudi razpoznavnost. Pomemben dejavnik so tudi cigaretni ogorki, ki jih kadilci radi ugašajo v napol praznih pločevinkah.
NAROČI ZDAJ >>>

2

Mini Safe Cover

   
Namenjen je pločevinkam z manjšim premerom, kot so energijski napitki, kavni napitki, itd. Zagotavlja prav vse, kot njegov »veliki brat«, razlika je torej le v obsegu pločevinke.
NAROČI ZDAJ >>>

3

Safe Cover Print

   
V tej skupini proizvodov gre v osnovi za Klasični in Mini SafeCover z predhodnim dotiskom. Ponujamo namreč raznobarvne kombinacije proizvoda z dotiskom za razne priložnosti. Sem spadajo dotiski:  Happy Birthday, Happy Anniversary, 20, 30, 40, 50, 60 . Za vse ostale potiske po željah pa poglejte v rubriko SafeCover personal.
NAROČI ZDAJ >>>

4

Branded Safe Cover

   
Klasični in Mini Safe Cover pa sta za posebne priložnosti ali branding lahko potiskana tudi popolnoma po želji naročnika, seveda v okviru tehničnih zmožnosti. Naši oblikovalci vam bodo z veseljem pregledali želje in pripravili možne izvedne potiska. Kontaktirajte nas na info@safecover.eu.
NAROČI ZDAJ >>>

5

Safe Cover UniColor

   
Klasični in Mini SafeCover pa sta lahko na željo kupca dobavljena tudi v eni barvi, če gre npr. za razne maketinške akcije in se barva dobavi skladno z zahtevami. Po predhodnem dogovoru je možna tudi proizvodnja SafeCover-ja v željeni barvi, ki jo lahko izberete v barvni lestvici Pantone. Povprašajte za ponudbo.
NAROČI ZDAJ >>>

6

Safe Cover Pack

   
Safe Cover lahko na željo kupca pakiramo individulano s potiskom logotipa na ovoju, če gre npr. za reklamne akcije in se SafeCover-ji delijo obiskovalcem prireditev ipd. Na ta način lahko kupcu zagotovimo dodatno možnost promoviranja svojih izdelkov in personalizacijo izdelka.
NAROČI ZDAJ >>>